наръчник за боравене с новата година


Тя е тук. Вече 3 седмици. И няма да те чака! Така, че налягай си парцалките и запретвай ръкави!

  • Намери си (нова) работа.

Ама така ти тежи да работиш, че чак на този наръчник попадна! Намери си работа, която обичаш. Ама само да знаеш, че ако си седиш на тази и нищо не вършиш, все някога ще те усетят и пак ще се наложи да си смениш работното място.

  • Животът е кратък…

…но годината още повече. Всички цели за тази година на едно листче и ги лепкаш на вратата на кенефа, че да ти се набият по-лесно в главата.

  • Интернет

Не е хубаво да си седиш само пред компа и да си промиваш мозъка. Марш навън, където светът се върти и има истински хора, между които трябва да пазиш равновесие. Интересно е.

  • Листчето с книгите

Почвай да четеш незабавно! Да си неграмотен не е похвално качество, а и да си мислиш, че „Под Игото“ го е написал Ботьо също не е готино! Сериозно, тая глава не ти е само за равновесие! (пък и е хубаво, помага да свикнеш с кирилицата)

  • Листчето с филмите

Малко почивка. И стига си гледал Робокоп-Трансформърс-с-Транспортер. Ай, back to basics, има толкова хубави филми от преди 90та година!

  • Биат и Син сити.

Ако знаеш повече от три чалга певици, които започват с буквите А,К и С затвори веднага тази страница. Върни се когато можеш да ми кажеш за какво се разказва във “Scenes from a memory”!

  • Приятелите ти

Колко човека познаваш, които не са като теб? Които нямат твоето мнение и с които можеш културно да дискутираш по други висши въпроси освен маникюр, коли и пальо кольов? Марш навънка казах! Вземи си разшири кръга от приятели!

  • Цигарките

Вземи си кутията с цигарките и отиди до найлоновото пликче-кофа-за-боклук и ги пусни вътре. Кажи си „Това вече не ми трябва“ и тръгни към фитнеса:)

it's negative to smoke

it's negative to smoke

Следва продължение (незнайно кога). Ще се радвам на помощни идеи:)

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: